Slider

Aften menuer

serveres alle dage fra 17.00 til 22.00

Forretter og mindre retter

Aspargessuppe, flødelegeret med brød og smør

74,-

Tarteletter med høns i asparges

78,-

Røget laks med rygeost og fennikel

98,-

Rejecocktail, serveret på sprød salat

98,-

Hovedretter

Stegt Laks 
med hvide kartofler, fiskesauce og garniture

189,-

Gammeldags Andesteg
1/4 ovnstegt land and med sukker brunede og hvide kartofler, 
rødkål, svesker og andesauce

198,-

Stor Dansk Hakkebøf (250 gram)
med bløde løg, brun sauce og hvide kartofler

169,-

Apotekergryde med Mørbrad i flødepaprika sauce, champignons, ristet bacon, cocktailpølser, og løse ris

174,-

Flæskesteg med sprød svær
hjemmelavet rødkål, sukker brunede og hvide kartofler og sauce.

179,-

Grønsags lasagne med årstidens grønsager, frisk salat, m.m

138,

Desserter

Gammeldags æblekage med flødeskum

72,-

Ris a´la mandende med lun kirsebærsauce

72,-

Hjemmelavet Citron fromage med flødeskum 

72,-

 

Grundet køkkenets kapacitet i julemåneden har vi set os
nødsaget til at reducere vort à la carte udvalg i denne periode

Det lille Apotek. Det traditionsrige danske køkken. Det gode danske smørrebrød.